torstai 25. syyskuuta 2014

Lastenhuoneen pintaremontti

Pitkästä aikaa kirjoittamassa vähän kuulumisia. Joitain projekteja olen saanut etenemään ja valmiiksikin, mutta tänne en ole saanut siirrettyä kuvia. Nyt kuitenkin päätin vilauttaa lastenhuoneen uudistunutta ilmettä.

En muista olenko tänne aiemmin kirjoittanut siitä kuinka minua häiritsee kodissamme nuo mäntypaneelikatot. Päätin sitten kokeilla lasten huoneeseen, kuinka ne saisi kivemman näköiseksi. Muutos oli oikein onnistunut ja olen nyt niin tyytyväinen! Hirveä hinku maalata loputkin katot, maaliakin jäi vielä vähän, mutta on aika iso homma suojata kokonainen huone. Varsinkin kun lapset pyörii jaloissa ja arkipuuhistakin olisi selvittävä.

Tässä nyt pari ennen-kuvaa.
Tarkoitus oli maalata vain katto, mutta sitten nuo seinät rupesivat
näyttämään tylsiltä. Ehkä hieman likaisiltakin. Niinpä kävin extempore hakemassa 
piristystä niihinkin.

Tässä valmiin huoneen kuvat:




Kuvat ei anna ihan täyttä oikeutta nyt niin raikkaalle huoneelle. Liekö kuvaajassa vikaa? ;)

Pääasia kuitenkin, että lopputulos yllätti positiivisesti. Ja vielä miehenikin, joka ei ollut ajatuksesta missään vaiheessa kovin innoissaan. Lopputuloksen nähtyään antoi jopa siunauksensa lopun talon sisäkattojen maalaukseen! Lapsetkin tykkäsivät ja viihtyvät hyvin siellä leikkimässä. Suurimmalle osalle tavaroista (=leluista) on omat paikkansakin, joten huone pysyy siistinä, kun joka ilta siivotaan lelut paikoilleen.
Vielä muutama juttu olisi tarkoitus tehdä liittyen tuohon huoneeseen, mutta niistä sitten, kun ne joskus valmistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti