keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Miniloma

Päästiin mieheni kanssa viettämään parisuhdeaikaa viikonlopuksi Poriin hotelli Cumulukseen. Lapset olivat mummin ja vaarin kanssa mökillä ja kuinka tekikään hyvää olla ihan vain aikuisten kesken!
Huoneemme oli mieheni mielestä kovin pieni, itse en toivonutkaan sen isompaa. Sänky, telkkari ja suihku. Alakerrassa aamupalabuffet. Ne riittivät meille molemmille! 
Koska kyseessä oli rakkausloma, loma meille kahdelle, ei tullut napsittua kuvia. Itseasiassa mieheni ei suostu olemaan kameran kummallakaan puolella, joten yhteiskuviakaan ei (ikinä) saatu. Niinkuin mieheni sanoi, tärkeimmät asiat muistamme ilmankin.
Hiukan saatan olla eri mieltä, mutta menkööt.

Porissa kun oltiin oli Yyteriin lähes pakko mennä! Ilmatkin suosivat ja hotellilta oli vain n.20min matka rannalle autolla.
Käväisimme kirpputorillakin hotellin lähellä, mutta sieltä ei löytynyt matkaan meille mitään. Huonekaluja siellä oli valtavasti ja jos vain olisi saanut autoon mahtumaan sieltä olisi lähtenyt monet ihanuudet mukaan! Suosittelen paikkaa kyllä jos käytettyjä huonekaluja sieltä suunnalta etsii! Nimeä en kyllä nyt muista, mutta hotellin ja kirpputorin välissä oli vain pieni toriaukea/parkkipaikka.
Tietysti syötiim hyvin ja oikeissa ravintoloissa, piipahdettiin terassilla ja kävimmepä verestämässä taitojamme biljardissakin. Sitä täytyy päästä taas uudelleen pelaamaan.

Lomalta on nyt palattu pyörittämään arkea. Enää vajaa viikko vanhempainvapaata jäljellä! Miten aika onkaan mennyt niin äkkiä. Ja miten minun vauvani onkaan vielä pieni ja äitiä työmaa kutsuu. Jos vain taloudellisesti olisi mahdollista, jäisin vielä kotiin. Suru puserossa täällä ollaan jo.
Mutta vielä nautitaan <3

Tässä vielä loppuun kuva keskimmäisestämme tältä päivältä:

Jake-merirosvo on poikiemme suosikki. Ihana mummi (äitini) teki pojille kaukoputket, silmälaput ja huivit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti