maanantai 16. marraskuuta 2015

Kuulumisia

Taas on aika vierähtänyt etten ole ehtinyt blogia päivittää. Halloweeninäkin piti päivittää meidän koristeluista mm. Verisistä kynttilöistä ja askarteluista kuten lentävistä lepakoista. On meillä ne edelleen esillä, voisi kyllä alkaa suunnata kotia kohti joulua. Töissä olenkin viikon verran jo tehnyt jouluasetelmia ym jouluun valmistautumista. Muutenkin töissä olen kuluttanut itseni aina puhki ja tuntuu ettei kotihommille riitä enää puhtia. Tarvitsee hieman himmailla että jaksaa myös kotona.

Halloweenin jälkeen olen lähinnä vain ideoinut kotona. Ideoita olisi valtavasti mutta budjetti ei vain anna periksi. On niitä pienempiäkin suunnitelmia, mutta nyt ei tunnu löytyvän rahaa niihinkään. Elättelen toiveita paremmasta ensivuodesta mutta yleensähän se menee niin, että kun tulot nousevat niin menotkin nousevat. Loppuvuodelle onkin tehty budjetointi (ja huonolta näyttää). Ja tein elämäni ensimmäistä kertaa lainojen vyörytyssuunnitelman. Yllätyin kuinka paljon sitä rahaa loppujen lopuksi menee pelkkien lainojen hoitoon. Tästä toivottavasti viisastun ja muutaman vuoden päästä olisi enää asuntolaina jäljellä, rahaa (menossa) säästötilille ja mikä parasta, arjessa hieman jousto varaa!

Olen onneksi saanut jotain tehtyäkin. Varastossa on lojunut edellisten asukkaiden pyörillä oleva metallikoriteline, jota hieman maalasin puhdistuksen jälkeen.

Kyllä! Se on pinkki. Se menee pienimmän huoneeseen kunhan saan sitä muutenkin järjestelyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti