sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Aterinlaatikko projekti on valmis!

Hiphip Hurraa! Kerrankin sain jotain (nopealla aikataululla) valmiiksi! Viime postauksessa (pääset siihen tästä) pohjustinkin tätä projektia, joten nyt on kuvien aika.

Lähtötilanne
 Tästä siis alkoi urakka. Laatikko on lastulevyä ja sinisellä paperilla päällystettyä pahvia. Monessa muutossa mukana kulkeneena oli saanut myös muutaman metrin maalarinteippiä ympärilleen.


Yläkuvassa teipit ja paperi revitty irti niin hyvin kuin lähti. Alakuvassa pohjamaali.
Teipit repivät mukanaan paljon tuota sinistä paperia. Muutoin se oli tiukasti kiinni, joten sai jäädä alle. Pohjamaaliksi suihkin matta mustaa spray-maalia. En halunnut tuon sinisen paistavan läpi.

Valkoinen maali pinnassa. 1.krs.
Minulla ei ollut mitään hienoja maaleja käyttää, kuten monissa netistä löytämistäni ohjeissa oli käytetty. Niinpä sovelsin omaan budjettiin sopivaksi ja käytin seinänmaalauksesta ylijäänyttä valkoista maalia. Kun maali oli vielä tahmeaa, pyyhin sitä sieltä täältä kostealla astianpesusienellä.
Naarmuja olisi voinut tehdä teräsharjalla, mutten omista sellaista.

Kuivumassa. (Myös toinen projekti)

Osat hionnan jälkeen.
Hiekkapaperilla (100) hioin reunat ja vetimien ympärystät. Sellaiset paikat joissa oikeasti vanhassa olisi kulumaa.
Hionnan jälkeen imuroin ja pyyhin kostealla kaikki osat ennen kokoamista. Halutessaan päälle voi vetää lakkakerroksen, lisää kulutuksenkestoa, mutta sitäkään minulla ei ollut joten saa kelvata noin. Ei kuitenkaan ole jokapäiväisessä käytössä, lähinnä vain koristeena.

Alla vielä ennen ja jälkeen -kuvat. Aika hyvä siitä tuli. Näin ensikertalaiselle ;)


Nollabudjetilla tehty ja sormet syyhyää lisää! Mikähän olisi seuraava kohde?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti