sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Haaveissa pientä pintaremonttia

Kuten olen aiemminkin täällä todennut, kylpyhuoneemme kaipaisi päivityksen vuosikymmenelle. Kylpyhuoneremontit tuppaavat vain olemaan helposti yli 10 000€ kun lähdetään kokonaan uusimaan aina lattiakaadoista saakka. Opiskelija+kotiäiti kombinaatiolla sellaiseen rahareikään ei muutamaan vuoteen ole millään varaa. Haaveilu on ilmaista ja suunnitellut olen niin paljon, että alkaa jo kyllästyttää.
Internetin ihmeellinen maailma tarjoaa jos jonkinmoista pienelle budjetille sopivaa väliaikaista ratkaisua. Ja sain ystävältäni vinkin kaakelimaaleista, joita olen googlettanut ja paljon!
Lattiaan kaakelimaalivalmistaja ei sitä suosittele, joten olen tutkinut muitakin vaihtoehtoja.
Mielenkiintoinen vaihtoehto oli dc-fix sisustuskalvot. Valikoimaa löytyy runsaasti ja kohtuu hintaistakin. Mitään takeita siitä ei ole, että kiinni pysyisi kylpyhuoneen lattiassa. Eivätpä nuo siihen ole suunniteltukaan. Mutta minäpä suunnittelin juurikin niin! Pari tyytyväistä kokemustakin bongasin blogeista. Tänään siis pyörähdettiin ostamassa testirulla! Kokeilen ensin suihkun kohdalle. Jos siinä pysyy niin pysyy muuallakin!
Tässä nykyhetki.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä toteuttamaan. Tänään käyn vielä suihkussa ja pesen tuon lattian. On sitten huomenna varmasti kuiva ja puhdas. Kuopukselle annoin yötä vasten särkylääkettä. Luulen korvatulehduksen uusiutuneen. Voi siis olla, ettei hän huomenna nuku niin pitkiä päiväunia, että ehtisin. Saa nähdä. Aamulla heti soittoa lääkärille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti